BELI SLEZ

ite ovaj proizvod
Email
Koren Belog sleza se naročito pokazao kao delotvoran protiv upala organa za disanje i ždrela, respirativnih problema i kašlja (suvog i nadražajnog), problema sa organiam za varenje i protiv raznih kožnih bolesti.
Beli slezBeli slez

Cena:
120,00 din
Proizvođač: Amer Čaj
Opis
Sastav: Koren belog sleza (Althaeae officinalis-radix) 100%.

Priprema: Kesicu čaja preliti sa 1,5-2dl hladne vode, ostaviti 2h u poklopljenom sudu, povremeno promešati. Gotov čaj po potrebi zasladiti. Piti više puta na dan, uvek sveže pripremljen čaj.

Dejstvo: Koren Belog sleza je dijetetski proizvod i naročito se pokazao kao delotvoran protiv upala organa za disanje i ždrela, respirativnih problema i kašlja (suvog i nadražajnog), problema sa organiam za varenje i protiv raznih kožnih bolesti.

Komentari

Ne postoje komentari za ovaj proizvod.

Korpa

 x 
Prazna korpa


Napomena:

„Sve tvrdnje navedene na ovoj stranici i sajtu su rezultat višegodišnjeg iskustva, i rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.

Kako je svaki organizam posebna individua, rezultati nakon konzumiranja Amer čaja mogu da variraju, te se u skladu sa navedenim proizvođač odriče odgovornosti u slučaju da proizvod u potpunosti nezadovolji očekivanja korisnika.”


Kako kupovati ?

Prijavi se na svoj nalogBesplatna dostava za narudzbine iznad 5000 dinaraCopyright © 2011-2014 Amerovit D.O.O
Designed byAquaTim Company 2012