KAMILICA & AMER ČAJ

ite ovaj proizvod
Email
Preventivno dejstvo na bakterijske infekcije i upalne procese. Pospješuje probavu, snižava temperaturu, ublažava boli, smiruje grčeve, smanjuje osipe, pomaže kod svih bolova u trbuhu i još mnogo toga.
Kamilica i Amer ČajKamilica i Amer Čaj

Cena:
120,00 din
Proizvođač: Amer Čaj
Opis
Sastav: Kamilica cvet (Camomile flos) 60% i Amer čaj (Amaranthus blitoides herba) 40%.
 
Priprema: Kesicu čaja staviti u sud, preliti sa 1,5-2 dlključale vode. Nakon 5 minuta izvaditi kesicu i gotov čaj zasladiti po želji. KESICA SA ČAJEM SE NESME KUVATI

Dejstvo: Kamilica & Amer čaj je dijetetski proizvod osmišljen da kompenzuje odsustvo aktivnih principa korisnih u svakodnevnoj ishrani. Služi za uživanje i preventivu bakterijskih infekcija i upalnih procesa. Preventivno dejstvo na bakterijske infekcije i upalne procese. Pospješuje probavu, snižava temperaturu, ublažava boli, smiruje grčeve, smanjuje osipe, pomaže kod svih bolova u trbuhu i još mnogo toga. Ukapavanjem u oko ili vlažnim oblogama pomaže u slučaju infekcije oka. Takođe je vrlo delotvoran za smirenje. Redovno pijte čaj i osetićete promenu.

Komentari

Ne postoje komentari za ovaj proizvod.

Korpa

 x 
Prazna korpa


Napomena:

„Sve tvrdnje navedene na ovoj stranici i sajtu su rezultat višegodišnjeg iskustva, i rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.

Kako je svaki organizam posebna individua, rezultati nakon konzumiranja Amer čaja mogu da variraju, te se u skladu sa navedenim proizvođač odriče odgovornosti u slučaju da proizvod u potpunosti nezadovolji očekivanja korisnika.”


Kako kupovati ?

Prijavi se na svoj nalogBesplatna dostava za narudzbine iznad 5000 dinaraCopyright © 2011-2014 Amerovit D.O.O
Designed byAquaTim Company 2012